حذف کاربر

آیکون‌های مشابه

چند لحظه صبر کنید...

درباره آیکون

توضیحات

این آیکون مفهوم حذف، مسدودسازی یا خارج کردن کاربر از سیستم را نمایش می دهد. این نماد در پنل های مدیریت، تنظیمات حساب کاربری و بخش های کنترل دسترسی برای مدیریت اعضا استفاده می شود. طراحان معمولاً از این گرافیک در داشبوردهای مدیریتی، سیستم های مدیریت محتوا و پنل های ادمین بهره می برند.

برچسب‌ها